کد خبر 31821
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۷

دکتر منصور رضايي با اشاره به اينکه قندي که در موز وجود دارد به سرعت قابل جذب است، افزود: موز خون را غليظ کرده و انرژي زيادي توليد مي‌کند و نيز به دليل نرمي غذاي خوبي براي کودکان و اشخاص مسن است.

به گزارش مشرق به نقل از عصر ايران، به گفته اين متخصص تغذيه، اين ميوه خوشمزه ملين بوده و درمان اسهال و اسهال خوني است؛ همچنين به دليل آنکه خون‌ساز است براي افراد کم‌خون توصيه مي‌شود.

دکتر رضايي عنوان کرد: اين ميوه به علت دارابودن ويتامين B6، تاثير خوبي در تامين رشد و تعادل سيستم اعصاب دارد.

وي با اشاره به اينکه موز تقويت‌کننده معده و نيروي جنسي است، اظهار کرد: اين ميوه که خوشبختانه در اکثر فصول در دسترس مردم است، داروي خوبي براي پائين‌آوردن کلسترول بوده و سبب کاهش علائم زخم و التهاب معده و روده مي‌‌شود.

رضايي با تاکيد بر اينکه موز به سبب دارابودن قند زياد براي مبتلايان به مرض قند مضر است و نبايد در خوردن آن افراط کنند، گفت: مصرف زياد اين ميوه موجب نفخ معده مي‌شود و زيادخوردن آن به ويژه در افراد سردمزاج توليد گاز معده مي‌کند که براي رفع اين عارضه بايد پس از موز کمي نمک خورد.

اين متخصص تغذيه و رژيم‌درماني به افراد لاغر که داراي ضعف بدني هستند، توصيه کرد تا موز را با عسل بخورند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس